KDO SMO

Naše družinsko podjetje Eterna d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in se že več kot 20 let ukvarja s prodajo albumov in okvirjev za fotografije. Naši dobavitelji so priznana podjetja iz Nemčije, Velike Britanije in Italije, ki se ponašajo z visoko kvalitetnimi izdelki na področju foto materiala. Pri nas so na razpolago albumi večih dimenzij, stilov in motivov in okvirji vse od namiznih, otroških pa do bolj klasičnih, profesionalnih in okvirjev večjih dimenzij. Poleg tega naša ponudba zajema tudi albume za znamke in denar, ogledala, darila, dekoracije za dom (slike, ogledala in okvirje v obliki samolepilnih stenskih nalepk).

V našem podjetju se ukvarjamo z veleprodajo prodajo, kot tudi s prodajo preko spletne trgovine  neposredno našim končnim uporabnikom. Izdelke iz naše ponudbe lahko poiščete v svoji najbližji fotografski trgovini ali na spletu.
Poslanstvo našega podjetja je našim strankam nuditi visoko kvalitetne izdelke, ki bodo prinašali dolgoročno zadovoljstvo, kot tudi visoko kvaliteto naših storitrev. Svoje dobro ime smo si ustvarili prav s tem, s hitro dostavo in prijaznimi sodelavci, ki smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja in informacije.

Aktualno

CENJENE STRANKE!

Za vas smo pripravilitudi AKCIJO prodaje nekaterih slik in reprodukcij, albumov za denar ter paspartujev - AKCIJA velja do razprodaje zalog,. Za podrobnejše informacije pokličite na telefon 041 787 499

OSVEŽILI SMO ZALOGO!

Ponovno smo zapolnili naše police in jih dopolnili z novostmi. Oglejte si našo ponudbo in najdite pravi album zase.